Τρέχουσες Προσφορές     Καταχώρηση Προσφοράς     Σύνδεση     Επικοινωνία      

Γρήγορη εισαγωγή νέου car pooler (στοιχείων οδηγού)
Ονοματεπώνυνο (δεν φαίνεται στο κοινό):
Nickname ή username στο SRF. Προτεινόμενο nickname το μικρό σας όνομα. (φαίνεται στο κοινό):
Τηλέφωνο: (δεν φαίνεται στο κοινό)
Πόσα χρόνια είστε οδηγός?:(φαίνεται στο κοινό)
Καπνίζετε?:(φαίνεται στο κοινό)
Email: (φαίνεται στο κοινό) Δώστε ένα E-mail που ισχύει διαφορετικά δεν θα μπορείτε να πάρετε E-mail από εμάς για την τελική έγκριση
Password:(δεν φαίνεται στο κοινό)
Περιγραφή αυτοκινήτου, αποθηκευτικός χώρος για σκι/snowboard: (φαίνεται στο κοινό)

Παρακαλούμε πριν πατήσετε το κουμπί "Γρήγορη Εισαγωγή Car Pooler" επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε με τα παρακάτω:
1. Ο στόχος του Snow Report Car Pooling (SRCP) της εταιρείας Cybex A.E. η οποία και διαχειρίζεται το Snow Report ( http://www.snowreport.gr ) είναι η διευκόλυνση μεταφοράς χιονοδρόμων με επιβατικό αυτοκίνητο στα χιονοδρομικά κέντρα. Αυτό επιτυγχάνεται με την γνωστοποίηση από τους υποψήφιους οδηγούς, μέσω της ιστοσελίδας μας, της πρόθεσης για μεταφορά επιβατών με το αυτοκίνητο τους. Ετσι για κάποιους (επιβάτες) που ενδεχομένως δεν έχουν άλλο μέσο ή δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, παρέχεται η λύση για την μεταφορά τους στο χιονοδρομικό αρεσκεία τους.
2. Δεν φέρουμε ευθύνη για οτιδήποτε ζημίες μπορούν να προκύψουν κατά την μεταφορά. Οι επιβάτες οφείλουν από μόνοι τους να είναι προσεκτικοί και επιφυλακτικοί πριν επιλέξουν τον οδηγό για την μεταφορά τους. Οι οδηγοί οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την οδήγηση και να τηρούν τους κανόνες του Κ.Ο.Κ. Ολα τα αυτοκίνητα πρέπει να φέρουν αλυσίδες για το χιόνι. Οι επιβάτες πρέπει να είναι ενήλικοι. Επιπλέον οι οδηγοί πρέπει να τηρούν όλες τις διατάξεις του Νόμου περί μεταφοράς επιβατών.
3. Οι οδηγοί, πριν ξεκινήσουν το ταξίδι συμφωνούν με τους επιβάτες ποια θα είναι η συνεισφορά όλων στο κόστος της βενζίνης και διοδίων. Δεν επιτρέπεται η εγγραφή στο SRCP επαγγελματικών μεταφορικών οχημάτων, ταξί, mini bus και λεωφορείων με στόχο την είσπραξη επιπλέον αμοιβής απ αυτή του κόστους ταξιδιού.
4. Οι οδηγοί δημοσιεύουν ορισμένα προσωπικά στοιχεία τα οποία εν γνώση τους είναι ορατά στο διαδίκτυο όπως πχ το E-mail τους. Ορισμένα προσωπικά στοιχεία, όπως το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο καταγράφονται στη βάση δεδομένων της Cybex A.E. δεν είναι προσβάσιμα σε τρίτους και δεν μεταφέρονται σε τρίτους.
5. Σε περίπτωση που δημοσιεύεται κείμενο ή οι εικόνες που προσβάλλουν, θίγουν ή μπορούν να προκαλέσουν ζημιά σε τρίτους θα διαγράφονται άμεσα.

Σας ευχόμαστε εύχαριστα και ασφαλή ταξίδια και είμαστε στη διάθεση σας αν χρειαστείτε βοήθεια για το τρόπο λειτουργίας αυτής της ιστοσελίδας.
Cybex A.E. Τηλ. 2103617790
 
 
Yours soon! Γίνετε μέλος σε ένα από τα πρώτα μεγάλα News Letter του Ελληνικού Internet.. εδώ!
Το Snow Report News Letter έχει περίπου 6515 active E-mail μέλη.
Snow Report Story
Conceived, developed and updated by

Οι πληροφορίες δίνονται κατευθείαν από τα Χιονοδρομικά Κέντρα και ενημερώνονται σε καθημερινή βάση.
Snow Report γραμμή FAX για δελτία τύπου:210-3617794
Snow Report τηλ επικοινωνίας:210-3617790
E-mail: info@snowreport.gr
Snow Report Copyright notice